Recepty

23dub
2014

Zabíjačkový guláš

Ingredience: 1 kg libového vepřového masa 600g vepřového laloku s brzlíky 600g cibule 800g vepřových drobů (ledvinka, slezinka, kousek jazyka, jater a srdce, mozeček) 1 lžíce hladké

zobrazit detail ...
09led
2014

Grilovaná vepřová žebírka

Žebírka jsou náročnější na tepelné zpracování, ale výsledek jistě stojí za to! Na čtyři porce budete potřebovat: plát vepřových žebírek; Marináda: 4 lžíce oleje, 5 lžic

zobrazit detail ...
09led
2014

Šťavnatá vepřová játra na grilu

Ingredience: 1 kg vepřových jater (nakrájíme na silnější plátky), 150 ml kvalitního červeného vína, 4 lžíce olivového oleje (extra panenský), 2,5 lžíce worchesteru,  1/3 lžičky

zobrazit detail ...
09led
2014

Marinovaná vepřová krkovička

Ingredience: 4 plátky vepřové krkovice (nejlépe asi 2,5 cm silné),  dijonská hořčice,  špetka soli a pepře,  2,5 dl piva Postup: Plátky krkovice naklepeme, osolíme a opepříme

zobrazit detail ...

předchozí12další


Víte že ....

Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa. Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty