O vepřovém

10led
2014

Než přijde vepřové na talíř

Vepřové na Vašem talíři je konečnou fází dlouhého procesu, který začíná u zemědělců na polích, vede přes jatka a zpracování až k pultům prodejen či jídelním lístkům restaurací. Celá

zobrazit detail ...
10led
2014

Proč české vepřové

Je lepší?První otázkou, která každého napadne je, zda je kvalitnější. Na to je potřeba zcela jasně odpovědět, že české vepřové maso není kvalitnější, než čerstvé maso vyráběné

zobrazit detail ...
10led
2014

Vepřové maso coby nedílná součást jídelníčku

Vepřové maso tvoří již od prehistorických nedílnou součást naší stravy. Prase bylo jedním z prvních zvířat, které člověk domestikoval a užíval pro domácí chov. Navíc jde o maso,

zobrazit detail ...
10led
2014

Dělení vepřového masa

Vepřové maso je jednou ze základních potravin. Každý člověk (včetně batolat) v České republice spotřebuje ročně 41 kilogramů vepřového masa. To je více než polovina z celkového objemu

zobrazit detail ...

předchozí12další


Víte že ....

Březost prasnice trvá 3 měsíce, 3 týdny a 3 dny? Vepřové maso v některých partiích obsahuje jen 1,2% tuku, což je obdobné jako u masa drůbežího. Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty