Kalendář akcí

27led
2017

ZABIJAČKOVÉ HODY

Statek česká lípa - 27. - 29. ledna 2017 vás zveme na tradiční ZABIJAČKOVÉ HODY. REZERVACE MÍST: http://www.statek-ceskalipa.cz/rezervace/rezervace-restaurace.html nebo http://www.statek-ceskalipa.cz/kontakt/kontakty.html Vepřová

zobrazit detail ...
21led
2017

Domácí Staročeská zabijačka na Kalikovském Mlýně

Domácí Staročeská zabijačka na Kalikovském Mlýně - 21.1.2017 a 22.1.2017 na nádvoří Kalikovského mlýna - u vstupu do restaurace. Můžete se těšit na speciality od našich řezníků a

zobrazit detail ...
16pros
2016

Vepřové hody

Hostinec u Jezeří Vás srdečně zve na vepřové hody.   Kdy: 16. prosince v 17:00–20:00   Kde: Hostinec u Jezeří Černice, 43543 Horní Jiřetín

zobrazit detail ...
10pros
2016

Vepřové hody na hřišti...

Kde: Hospůdka Na hřišti Kostelní Lhota 309289 12 Kostelní Lhota

zobrazit detail ...
10pros
2016

Vepřové hody na Horňáčku

zobrazit detail ...
07pros
2016

Vepřové hody

VEPŘOVÉ HODY od 7.12. do 11.12 Vás zveme na zabijačku na motorest Starý bor. Nebudete litovat. Připravujeme jitrnice, jelita, prejt, tlačenku, gulášek, ovárek, škvarky... No samé dobrůtky.

zobrazit detail ...
26list
2016

Zabíjačkové hody Vozovna Stromovka

Už se nám blíží slavné zabíjačkové hody! Ovar, jelítka, jitrnice, tlačenka nebo zabíjačkový guláš? To vše vás čeká o víkendu ve Stromovce! Přijďte si zkrátit čekání na Vánoce

zobrazit detail ...
12list
2016

Nefalšovaná jihočeská zabíjačka na vlastní kůži

Pořádá Fine Food AcademyLesní kolonie 265, 37382 Vcelna, Jihočeský Kraj, Czech Republic   Kdy: 12. listopad v 7:00–19:00 Lektor: Martin Špinar Zažijte nefalšovanou jihočeskou zabíjačku

zobrazit detail ...
12list
2016

Mikulecká zabíjačka spojená s ochutnávkou vína a destilátů

Přijeďte zažít nefalšovanou slováckou zabijačku. Přijeďte zažít nefalšovanou slováckou zabijačku a ochutnat podle starých receptů připravenou tlačenku, jitrnice, jelítka a další gurmánské

zobrazit detail ...
28říj
2016

Středověká krčma v Praze - zážitkový večer s programem

Přijďte na středověkou hostinu do krčmy se zážitkovým programem. Nechte se po celý večer unášet dobovými recepty a atmosférou středověké krčmy. Můžete se těšit na uctivou obsluhu

zobrazit detail ...



Víte že ....

Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg. Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty