Barvité a silné chutě, variace jídel a nápojů, poctivá kuchyně, horské vůně prosycené pramenitou vodou, křišťálový vzduch provátý syrovým vichrem a oheň, který je základem teplého
zobrazit detail ...Přátelé, kamarádi , naši milí hosté dovolte nás Vás pozvat na naše první zabijačkové hody, které budou probíhat po celý pátek 1.12. od 11h - 21h, sobotu 2.12. od 11h do 16h ( POTÉ je
zobrazit detail ...Masově oblíbená akce, která voní až na vlakové nádraží. Tradiční zabijačku pořádá Pivovar Rosice ve spolupráci s Masozávodem Hadač a Zapletal v sobotu 2. prosince od 8:00 se plní
zobrazit detail ...Kdy 25. duben 2017 11:00 - 26. září 2017 14:00 Nádvoří radnice ještě více ožívá každé úterý skvělým street foodem... Od konce dubna nádvoří Novoměstské radnice ještě více ožilo.. Úterky patří
zobrazit detail ...Je to tady. V Příbrami se 17. září 2017 uskuteční historicky první Food Festival. VDN promo Vás zve na jedinečnou gastronomickou akci v srdci města, která nemá v Příbrami obdoby. Uskuteční
zobrazit detail ...Kdy 14. květen 2017 11:00 - 20. srpen 2017 20:00 Street Food Jam se koná každou druhou neděli před klub Cross v Holešovicích. Street food je festiválek, který v duchu street food festivalu klade
zobrazit detail ...CO VÁS ČEKÁ Devatero druhů grilovaného masa a ještě něco navíc Steaky z vyzrálého hovězího, vepřové, jehněčí, drůbež, ryby.... Připraveno na kouzelném ohni, který přináší zdraví
zobrazit detail ...Olomoucký Garden Food Festival se blíží. Jaké dobroty a hvězdy nabídne? Renomovaní šéfkuchaři v čele se „šéfem" Zdeňkem Pohlreichem, michelinským Radkem Kašpárkem, foodblogerkou Kamilou
zobrazit detail ...Národní výstava hospodářských zvířat se v roce 2017 bude konat společně s Veletrhem pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH, Veletrhem udržitelného života v krajině NATUR EXPO BRNO a Národní
zobrazit detail ...Víte že ....
Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Prase je z fyziologického hlediska člověku nejpodobnějším domácím zvířetem. Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa.