Zemědělský svaz České republiky ve spolupráci s Knihovnou Antonína Švehly Srdečně zve na besedu: WELFARE SKOTU A PRASAT a EKONOMIKA VÝROBY MLÉKA do Knihovny Antonína Švehly v budově
zobrazit detail ...Nechte se přenést do pohody pravé vesnické zimy. Vraťte se do doby, kdy možná i Vaše babička celý rok krmila pašíka a v zimě se šešla celá rodina na domácí zabíjačku. Připravíme
zobrazit detail ...O třetím únorovém víkendu pokračují masopusty. Ochutnat na nich můžete množství zabijačkových specialit. Pokud vás spíše než obžerství láká sport, dostanete o víkendu spoustu příležitostí,
zobrazit detail ...Kdy: Sobota 9. listopadu 2019 v 10:00 až 17:00 Kde: Králův Dvůr - zámek
zobrazit detail ...Zabijačka na Valše · Pořádá Valcha restaurant Břevnov Kdy: 6. až 7. listopadu 2019 - 6. 11. v 10:30 až 7. 11. v 0:30 Kde: Valcha restaurant Břevnov Bělohorská 105,
zobrazit detail ...Kdy: Sobota 2. listopadu 2019 v 10:00 až 17:00 Kde: Jihočeské zemědělské muzeum, Netěchovice 14, 375 01 Týn nad Vltavou Více na: https://www.facebook.com/events/1127516870778655/
zobrazit detail ...Laid-Back Riders pořádá: Vepřové hodyDne 26.10.2019 od 17:00 Zveme všechny naše kamarády a přátele jedné stopy do naší klubovny v Blatně
zobrazit detail ...Skutečně tradiční a poctivá česká zabijačka – na akci je nutná tel. rezervace 775 353 793 (kapacita sálu 150 míst), 100% rezervaci dosáhnete až složením částky 490,-Kč na osobu na
zobrazit detail ...PRVNÍ ZÁMECKÝ FOOD FEST Pojďme se potkat a prožít příjemné setkání v okolí našeho zámku. Den plný úžasných vůní, chutí, ale i barev.. První ročník "Králodvorského sousedění".
zobrazit detail ...Smokers’ club a Penzion Linde Vás opět srdečně zve na letos 2. Buřtopeče a grilování. K poslechu Vám bude hrát úžasná folková kapela Kvinta z Litvínova.Oheň a pití zajistíme.Co sebou?
zobrazit detail ...Víte že ....
Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa. Prasata jsou jedním z největších konzumentů obilí. Zatímco lidé spotřebují přibližně 2 mil. tun obilovin, hospodářská zvířata více než 3 mil.tun. Každý Čech, včetně kojenců, sní ročně 41 kilogramů vepřového masa a z toho plnou polovinu ve formě masných výrobků - nejčastěji uzenin.