Zabíjačka jako teambuildig...

Nechte se přenést do pohody pravé vesnické zimy. Vraťte se do doby, kdy možná i Vaše babička celý rok krmila pašíka a v zimě se šešla celá rodina na domácí zabíjačku.

Připravíme pro Vás program, který zahrnuje vše, co k takové akci patří. Pravého řezníka, necky a trojnožku, vůni grogu nebo slivovice, harmonikáře hrajícího známé šlágry nebo některé aktivity na pobavení.

Uvítáme Vás voňavým welcome drinkem :-), provedeme Vás všemi detaily zabíjačky, uvídíte i si vyzkoušíte výrobu tradičních specialit (ovar, tlačenka, jitrnice, jelítka,…).

JAK TO BUDE VYPADAT?

CO DÁL U TOHO MŮŽETE ZAŽÍT?

Náš teambuildigový tým má nachystáno nepřeberné množství aktivit, jmenovat můžeme:

Poslání krup po ledu

Hod sekerou na čuníka

Hlavně ho nevystrašit

Střelba na divoká prasátka

Kop řvoucí kačenou

Hod kořeněnou směsí do kotla

Driblování s horkou knedlou

 

Cena zabíjačky na 1 osobu = od 550 Kč bez DPH

 

Pro více informací, nebo pro rezervaci můžete kontaktovat i naše obchodní zástupce:

VELKÉ BÍLOVICE
Alena Harmáčková
E: a.harmackova@hotelakademie.cz
T: 601 339 575

HRUBÁ VODA
Pavla Švejdová
E: p.svejdova@hotelakademie.cz
T: 601 324 295

NAHÁČ
Martina Vožická
E: m.vozicka@hotelnahac.cz
T: 733 672 766

 

zabíjačka je nabízena při minimálním počtu 10 osob

parkování na hotelových parkovištích je zdarma

 

Více informací o hotelech Akademie


Víte že ....

Prasnice dá každý rok více než 2 vrhy. Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty