Pravá Velichovská zabijačka

ve

Skutečně tradiční a poctivá česká zabijačka – na akci je nutná tel. rezervace 775 353 793 (kapacita sálu 150 míst), 100% rezervaci dosáhnete až složením částky 490,-Kč na osobu na účet č: 1660602001/5500 nebo v hotovosti v hospůdce „U Lípy“

– prodej výrobků přes ulici : 1kg – jelita,jaternice, tlačenka – 160,-Kč, 1l. zabijačková polévka (prdelačka) – 50,-Kč, opět nutnost rezervace do 9.10 – výdej 12.10.19 od 9:00 hod.


Víte že ....

Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? V česku ročně vyrobíme 358 tisíc tun vepřového masa a sníme ho 575 tis. tun. To znamená, že pro zabezpečení dostatku je ročně třeba 40% masa dovézt. Sele při porodu váží průměrně 1,3 kg. Za šest měsíců téměř zestonásobí svoji počáteční váhu.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty