II. Hradní Zabijačka a vepřové hody na Pořešíně

Prdelačka, jitrnice a jelita, tlačenka, zabijačkový guláš, ovar s křenovou vejmrdou , zapít možno dvanáctkou z tvrze Žumberk.
Hradní medovina mandlová, višňová a královská, svařák, pro děti horký jablečný nebo hruškový mošt s medem a skořicí.
Komentované prohlídky hradu a muzea s průvodcem ve 13.00 a v 15.00 hod.
Středověká kuchyně a kovárna v provozu.

Hradní Zabijačka a vepřové hody na Pořešíně
Hrad Pořešín
24.11.2018, 10:00 – 17:00
25.11.2018, 10:00 – 17:00
Vstupné dobrovolné.


Těšíme se na Vaší návštěvu


Víte že ....

Prasnice dá každý rok více než 2 vrhy. Březost prasnice trvá 3 měsíce, 3 týdny a 3 dny? Každý Čech, včetně kojenců, sní ročně 41 kilogramů vepřového masa a z toho plnou polovinu ve formě masných výrobků - nejčastěji uzenin.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty