Vepřové hody U Barona

Přijďte si v pátek navečer dát vařené maso přímo z kotla. Budeme porcovat vařené maso venku na zahrádce a to za lidové ceny.

V sobotu můžete přijít ochutnat tmavou zabijačkovou polévku, tlačenku, jitrnice, jelita a jiné dobroty z vepřových hodů.

Polévku a další speciality bude možno odnést s sebou. Nádoby a hrnce na polevku vlastní.

‼️Od 2. - 4.2. zaváděcí cena na nové pivo Radegast "rázná desítka" 25 Kč.‼️

KDE: Obeciny 143, 76001 Zlín


Víte že ....

Každý Čech, včetně kojenců, sní ročně 41 kilogramů vepřového masa a z toho plnou polovinu ve formě masných výrobků - nejčastěji uzenin. V česku ročně vyrobíme 358 tisíc tun vepřového masa a sníme ho 575 tis. tun. To znamená, že pro zabezpečení dostatku je ročně třeba 40% masa dovézt. Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty