Zabíjačka - Hostinec NA STARÉ - Nučice

Přátelé, kamarádi , naši milí hosté dovolte nás Vás pozvat na naše první zabijačkové hody, které budou probíhat po celý pátek 1.12. od 11h - 21h, sobotu 2.12. od 11h do 16h ( POTÉ je akce MIKULÁŠ) a také Vás zabijačkové hody čekají v neděli 3.12. taktéž po celý den jako v pátek tj. od 11h - 21h či do vyprodání zásob. Budeme vyrábět tlačenky, jitrnice, jelítka, prejt, prdelačku, dršťkovou, vývar, zabijačkový guláš, škvarky, výpečky, pečená kolena, žebra...zkrátka "ŽRANICE" jak má být... v nabídce bude také slivovička či čepovaná PLZEŇ ... Přijďte ochutnat...budeme se snažit

https://www.nastare.com/o-nas/ 

-pořadatelé-


Víte že ....

V česku ročně vyrobíme 358 tisíc tun vepřového masa a sníme ho 575 tis. tun. To znamená, že pro zabezpečení dostatku je ročně třeba 40% masa dovézt. Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty