Svatojánský festival grilování

CO VÁS ČEKÁ
Devatero druhů grilovaného masa a ještě něco navíc Steaky z vyzrálého hovězího, vepřové, jehněčí, drůbež, ryby.... Připraveno na kouzelném ohni, který přináší zdraví na celý rok. Vše ochutnáte, grilování si sami vyzkoušíte...

Grilovat se dá úplně všechno - profíci vás to naučí
Tohle se Vám určitě bude hodit, až budete chtít udělat dojem. Kuchařská show Petra Erina Kováče, grilování pro vegetariány, grilované sladkosti....

Hudba, tanec, zábava pro děti i dospělé

A k tomu skřítici, víly a elfové, pradávné rituály spojené s ohněm, hry pro malé i velké, devatero kouzelných bylin, nápoje lásky, erotické horoskopy....

Kdy: 24. červen v 9:30–21:30

Kde: Hrad Veveří, 635 00 Brno, Česká Republika

Více na: https://www.facebook.com/events/1715165695450932/?fref=ts&__mref=mb


Víte že ....

Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg. Prase je z fyziologického hlediska člověku nejpodobnějším domácím zvířetem. Březost prasnice trvá 3 měsíce, 3 týdny a 3 dny?

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty