Nejlepší nápad měl grill bar s lokálními surovinami

Projekt baru s grilem, kde se zpracovávají lokální suroviny, jako hovězí a vepřové biomaso z Verneřic, nejvíce oslovil porotu v soutěži pro začínající podnikatele v Ústeckém kraji.

Druhé místo obsadil designer Václav Chlouba se svými návrhy oblečení pro sport a volný čas s názvem Lalavoom.

„Jsem z vítězství šťastná, chtěli bychom rozšířit naši restauraci o předzahrádku, protože už nyní máme plno rezervací," usmála se Anna Lorenzová, jejíž malý podnik s názvem KARLS grill´n´bar sídlí na děčínském labském nábřeží.

CELKEM 24 PROJEKTŮ
Ústecký kraj v soutěži Rozjezdy zastupovalo celkem 24 projektů, o čtvrtinu více než vloni. Ženy letos přihlásily 14 projektů, muži 10. Soutěžící byli nejčastěji ve věku 2534 let.

„Velmi mile nás překvapila celková genderová vyváženost všech přihlášených projektů a také nadšení soutěžících, ze kterých přímo čiší energie a podnikatelský elán," uvedla po čtvrtečním finále soutěže Michaela Blažejová, předsedkyně poroty, která zastupovala pořadatele soutěže společnost T-Mobile.

V porotě byl také šéfredaktor deníků pro severní Čechy Vladimír Mayer. „Čekal jsem více inovativních nápadů, přesto mě řada projektů zaujala a chystám se je na vlastní kůži vyzkoušet. Současně vítěze určitě představíme blíže v Deníku," slíbil Vladimír Mayer.

Zdroj: http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/nejlepsi-napad-mel-grill-bar-s-lokalnimi-surovinami-20170422.html


Víte že ....

Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg. Průměrná porážková hmotnost prasete se pohybuje mírně nad hmotnosti 110 kg. Z toho čistá hmotnost libového masa po odečtu kostí a tuku tvoří necelých 50 kg. Prase je schopno růst až rychlostí 1,5 kg za den?

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty