Nejlepší nápad měl grill bar s lokálními surovinami

Projekt baru s grilem, kde se zpracovávají lokální suroviny, jako hovězí a vepřové biomaso z Verneřic, nejvíce oslovil porotu v soutěži pro začínající podnikatele v Ústeckém kraji.

Druhé místo obsadil designer Václav Chlouba se svými návrhy oblečení pro sport a volný čas s názvem Lalavoom.

„Jsem z vítězství šťastná, chtěli bychom rozšířit naši restauraci o předzahrádku, protože už nyní máme plno rezervací," usmála se Anna Lorenzová, jejíž malý podnik s názvem KARLS grill´n´bar sídlí na děčínském labském nábřeží.

CELKEM 24 PROJEKTŮ
Ústecký kraj v soutěži Rozjezdy zastupovalo celkem 24 projektů, o čtvrtinu více než vloni. Ženy letos přihlásily 14 projektů, muži 10. Soutěžící byli nejčastěji ve věku 2534 let.

„Velmi mile nás překvapila celková genderová vyváženost všech přihlášených projektů a také nadšení soutěžících, ze kterých přímo čiší energie a podnikatelský elán," uvedla po čtvrtečním finále soutěže Michaela Blažejová, předsedkyně poroty, která zastupovala pořadatele soutěže společnost T-Mobile.

V porotě byl také šéfredaktor deníků pro severní Čechy Vladimír Mayer. „Čekal jsem více inovativních nápadů, přesto mě řada projektů zaujala a chystám se je na vlastní kůži vyzkoušet. Současně vítěze určitě představíme blíže v Deníku," slíbil Vladimír Mayer.

Zdroj: http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/nejlepsi-napad-mel-grill-bar-s-lokalnimi-surovinami-20170422.html


Víte že ....

Výrobní cyklus od inseminace prasnice až po prodej z toho narozeného zvířete trvá 9 měsíců? Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa. Sele při porodu váží průměrně 1,3 kg. Za šest měsíců téměř zestonásobí svoji počáteční váhu.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty