Vepřobraní na náplavce

Akce nabídne návštěvníkům speciality z vepřového masa (jak tradiční, tak moderní úpravů pokrmů), zabijačkové hody, české buchty, koláče a samozřejmě dobré pivo a cider.

 
Na Smíchovské náplavce se 11.3.2017 uskuteční první ročník největších vepřových hodů pod širým nebem. Můžete se těšit nejen na klasické zabíjačkové speciality jako jsou jitrnice, jelita, prejt, tlačenka,prdelačka nebo ovar. Ale také na dobroty z udíren klobásy, špek, uzená šunka, péct se budou kolena, panenka, bůček a škvařit škvarky. Kuchaři vám naservírují speciality jako například vepřové nožičky v zelí, plněné pelmeně, segedínský guláš, nadívaný bůček. Na rožni se boudou točit selátka, návštěvníci ochutnají maďarskou mangalicu, italské proscuito, španělský salchichon či iberskou šunku. Vše se bude hojně zapíjet hořkým pivem, ciderem, svařeným vínem, sladkou tečkou budou kynuté buchty, koláče a frgály.

Kdy: 11. březen 2017

Od: 10:00-18:00

Místo konání:
Smíchovská náplavka
Hořejší nábřeží 1126/5
150 00 Praha 5

Víte že ....

Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg. Prasnice dá každý rok více než 2 vrhy. Vepřové maso v některých partiích obsahuje jen 1,2% tuku, což je obdobné jako u masa drůbežího.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty