Lektor:
Martin Špinar
Zažijte nefalšovanou jihočeskou zabíjačku na vlastní kůži. Nečekejte žádnou rychlovku, tento kurz je totiž celodenní! Startujeme v sobotu v 7 ráno a domů dorazíte s plným pupíkem a výslužkou v 7 večer. V kurzu si ukážeme jak správně rozbourat prase, jak zpracovat všechny jeho části a v neposlední řadě všechny dobroty se zabíjačkou spojené. Navíc každý si od nás odnesete bohatou výslužku na doma :)
Menu:
Cena: 2.000,- Kč
https://www.facebook.com/finefoodacademy/
Víte že ....
Prasnice je schopna každý rok vychovat více ne 30 selat a v jednom vrhu jich bývá mezi 10-16 selaty. Prase je schopno růst až rychlostí 1,5 kg za den? Sele při porodu váží průměrně 1,3 kg. Za šest měsíců téměř zestonásobí svoji počáteční váhu.