Nefalšovaná jihočeská zabíjačka na vlastní kůži

Pořádá Fine Food Academy
Lesní kolonie 265, 37382 Vcelna, Jihočeský Kraj, Czech Republic
 
Kdy: 12. listopad v 7:00–19:00

Lektor:

Martin Špinar

Zažijte nefalšovanou jihočeskou zabíjačku na vlastní kůži. Nečekejte žádnou rychlovku, tento kurz je totiž celodenní! Startujeme v sobotu v 7 ráno a domů dorazíte s plným pupíkem a výslužkou v 7 večer. V kurzu si ukážeme jak správně rozbourat prase, jak zpracovat všechny jeho části a v neposlední řadě všechny dobroty se zabíjačkou spojené. Navíc každý si od nás odnesete bohatou výslužku na doma :)

Menu:

  • Jitrnice
  • Jelita
  • Tlačenka
  • Škvarky
  • Paštika
  • Sulc
  • Klobásy
  • Prejt
  • Zabijačkový guláš

Cena: 2.000,- Kč

https://www.facebook.com/finefoodacademy/


Víte že ....

Prasnice je schopna každý rok vychovat více ne 30 selat a v jednom vrhu jich bývá mezi 10-16 selaty. Prase je schopno růst až rychlostí 1,5 kg za den? Sele při porodu váží průměrně 1,3 kg. Za šest měsíců téměř zestonásobí svoji počáteční váhu.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty