Pálavský Gulášfest 2016

Přehlídka gulášů a ochutnávka špičkových mladých vín z raných odrůd (Moravské Božolé) v atraktivním hotelovém areálu. Přijeďte k nám v říjnu a zažijte výjimečnou atmosféru i vy.

Kdy 22. říjen 2016 8:00 - 20:00

Na Gulášfestu vás čeká:

  • ochutnávka mnoha typů gulášů (jelení, dančí, kozí, vinařský, prezidentův, mexický,..)
  • degustace mladých vín
  • soutěž o největšího gulášového jedlíka,
  • Mistrovství ČR v „gůlání“ sudu na čas,
  • živá hudba před hotelem,cimbálová muzika před moravským sklípkem¨.

Celý den si můžete zpříjemnit při degustaci gulášů mimo jiné sklenkou kvalitního dobrého vínka (moravský sklípek), nebo tradičním skvělým českým pivem.

Týmy, které chtějí soutěžit o nejlepší kotlíkový gulášek a získat hodnotné ceny, hlaste se na emailu sevcik@zamecekmikulov.cz nebo mob. +420 602 749 909.

Hotel Zámeček Mikulov
K Vápence 1209/6
692 01 Mikulov

Tel.: +420 602 749 909

Tel.: +420 725 806 992

Email: sevcik@zamecekmik...

Email: recepce@zamecekmi...

WWW: www.zamecekmikulo...

GPS: 48,805283 16,637688

Region: Jižní Morava

Oblast: Pálava a Lednicko - Valtický areál

Město: Mikulov


Víte že ....

Každý Čech, včetně kojenců, sní ročně 41 kilogramů vepřového masa a z toho plnou polovinu ve formě masných výrobků - nejčastěji uzenin. Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa. Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty