PODZIMNÍ VEPŘOVÉ HODY NA HOTELU SVATÝ TOMÁŠ

PODZIMNÍ VEPŘOVÉ HODY NA HOTELU SVATÝ TOMÁŠ SE BUDOU KONAT 5.10.2016 – 16.10.2016

5.10.2016  - porážka čuníka z domácího chovu

6.10.2016 - výroba zabijačkových specialit

7.10. – 16.10.2016 - vepřové hody - zabíječkové speciality po celý týden v restauraci hotelu

 

Vepřové hody si můžete spojit s gastronomickým pobytem v našem romantickém hotelu.

epřové hody, na které bychom vás rádi pozvali jsou opravdu z domácí zabijačky - z vepře, kterého jsme sami vykrmili a z něhož pro vás naši kuchaři připravili chutné vepřové zabijačkové speciality. Porážka čuníka z domácího chovu bude 5.10.20166.10.2016 - výroba domácích zabijačkových specialit a od 7.10. – 16.10.2016 se budou konat vepřové hody. V romantickém prostředí loveckého zámečku na konci světa vám budou naše zabijačkové speciality jiste chutnat!

Jídelní lístek vepřových hodů 2016

 


200g  SVĚTLÁ TLAČENKA S CIBULÍ A OCTEM, CHLÉB  79,- Kč

200g  TMAVÁ TLAČENKA S CIBULÍ A OCTEM, CHLÉB  79,- Kč

250g  SVĚTLÁ  A TMAVÁ TLAČENKA S CIBULÍ A OCTEM, CHLÉB  99,- Kč

3 dcl  OVAROVÁ POLÉVKA S KROUPAMI  39,- Kč

3 dcl  ZABIJAČKOVÁ POLÉVKA  39,- Kč

1 ks PEČENÁ JITRNIČKA S KŘENEM A HOŘČICÍ, CHLÉB  89,- Kč

1 ks PEČENÉ JELÍTKO S KŘENEM A HOŘČICÍ, CHLÉB  89,- Kč

1 ks PEČENÁ JITRNIČKA a 1 ks PEČENÉ JELÍTKO S KŘENEM A HOŘČICÍ  109,- Kč

250g OVAR S HOŘČICÍ A KŘENEM, CHLÉB  99,- Kč

150g ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ, CHLÉB  129,- Kč

1 ks PEČENÁ JITRNIČKA, JIHOČESKÁ LEPENICE  119,- Kč

1 ks PEČENÉ JELÍTKO, JIHOČESKÁ LEPENICE  119,- Kč

1 ks PEČENÁ JITRNIČKA a 1 ks PEČENÉ JELÍTKO, JIHOČESKÁ LEPENICE  139,- Kč

 

150g  ZABIJAČKOVÁ PEČENICE SE ZELÍM, KYNUTÝ BRAMBORÁK  149,- Kč

150g SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY, KYS. OKURKA  159,- Kč

 


 DOBROU CHUŤ

Více na: http://www.hotel-svatytomas.cz/cs/veprove-hody

 

 


Víte že ....

Prase je schopno růst až rychlostí 1,5 kg za den? Prasnice je schopna každý rok vychovat více ne 30 selat a v jednom vrhu jich bývá mezi 10-16 selaty. Organizace spojených národl předpokládá, že se celosvětová spotřeba vepřového masa v průběhu příštích 20 let zvýší o 70%.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty