Vepřové hody - Oldřichov v Hájích

Pro koho: veřejnost a milovníci dobrého jídla

Přijďte do Ekocentra Oldřichov v Hájích na ochutnávku zabijačkových specialit. V ceně vstupného bude černá zabíjačková polévka (prdelačka) a za rozumné ceny si bude moci každý zakoupit to co mu nejvíce chutná: zapečený prejt, sulc, guláš, škvarky, jitrnice, jelita, žemláky, kroupáky nebo tlačenku. Zabíjačkové delikatesy si můžete odnést domů, nebo sníst na místě a zapít točenou svijanskou jedenáctkou. Zabijačku bude řídit mistr řezník Vladislav Jakubec z Oldřichova v Hájích.

Kde: Ekocentrum Oldřichov v Hájích

Kdy: 1.2.2014 od 09.00 do 15.00 hod.

Více na: http://www.strevlik.cz/


Víte že ....

Na světě je poraženo 1,3 miliardy prasat a ročně je vyprodukováno (a také spotřebováno) více než 100 milionů tun vepřového masa. Prase je schopno růst až rychlostí 1,5 kg za den? Pro růst každého kilogramu masapotřebuje prase průměrně 2,8 kg krmných směsí. V ekologických chovech doshuje tato hodnota až 5,5kg.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty