Vepřové hody s živou zabijačkou (24. 1. 2014)

Navštívíte-li během ledna České Budějovice, může se Vám stát, že se přímo před Vašima očima odehraje neuvěřitelné představení během nějž se zdatní mistři řezničtí budou předhánět ve výrobě zabijačkových specialit. Berte to jako neklamné znamení toho, že zde právě probíhají oblíbené „Vepřové hody v Masných krámech“.

Co Vás na akci čeká
Již několikátým rokem představují vepřové hody jednu z nejúspěšnějších gastronomických akcí, které účastní několik stovek natěšených jedlíků. A že se dostane vskutku na každého je zřejmé ze skutečnosti, že v posledních ročnících bylo průměrně vyrobeno na 1200 jitrnic a jelit. Samozřejmostí pak je i podávání zabijačkové polévky, domácí tlačenky, škvarků, zabijačkového guláše či ovaru. Zárukou té nejlepší kvality podávaných výrobků je skutečnost, že šéfkuchař i jeho pomocníci mají s podobnými akcemi mnohaleté zkušenosti z Čech i ze zahraničí.

K jedinečnému zážitku přispěje i možnost pozorovat řeznické mistry při práci, která jistě naladí Vaše chuťové buňky na tu správnou notu. Na menu se objeví i grilovaný česnekový bůček, smažená krkovička či specialita v podobě zabijačkového talíře. Pokud byste rádi ochutnali něco z typické staročeské kuchyně za přijatelné ceny, neváhejte ani chvilku a vydejte se do Českých Budějovic strávit příjemný, gastronomicko-poznávací pobyt.

Vepřové hody v Masných krámech 2014

Termín: 23.1 - 1.2.2014 (jedná se o předpokládaný termín)

Místo konání: České Budějovice

Více na: http://www.masne-kramy.cz/cs/aktualne/?news=139


Víte že ....

Organizace spojených národl předpokládá, že se celosvětová spotřeba vepřového masa v průběhu příštích 20 let zvýší o 70%. Březost prasnice trvá 3 měsíce, 3 týdny a 3 dny? Vepřové maso v některých partiích obsahuje jen 1,2% tuku, což je obdobné jako u masa drůbežího.

Created 2014 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o. - recepty